Home

Iată, impecabil aliniate astrele, anul acesta, în Sâmbăta de Sfântul Gheorghe, urmată de Duminica Floriilor. Având noi (eu, Vlad Ciobanu și Ioan Buduca) oarece planuri de a-l sărbători pe Florin Codre, din motive de program individual, susținute și de previziunile meteo, am purces la întinderea mesei, în curtea dintre atelierele Ciobanu-Codre din Strada Pangrati, sâmbătă, pe la prânzișor.
Am găsit de cuvință să invităm și pe prietenii Lucian Vasilescu și Ioan Es Pop, cărora, spre după-amiază și li s-au adăugat Mircea Tiberian și Adela Pârvu. Gazdă perfectă, ca de obicei, Dora Stănescu. Au mai fost cu noi doi apropriați ai Dorei (un domn și o doamnă) al căror nume nu l-am reținut. Să mă ierte, dar cum cred că nici ei habar n-au cum mă cheamă, suntem… chit!
Am fost, cum se vede, puțini. Dar am fost frumoși și deștepți. Am mâncat calcan și crap prăjit, cu maioneză de usturoi (frecat cu lămâie și ulei de măsline). Am mâncat hamsie prăjită în mălai. Am mîncat icre de știucă și de hering, cu ceapă verde și ridichi. Am mâncat brânză de oaie, cașcaval afumat. Am băut câte un țoi de pălincă și câteva sticle de vin alb. Dar, mai ales, am sporovăit, luminoși despre câte-n lună și-n stele!  Vă rog priviți pozele de mai jos (pe care nu le voi comenta, n-ar avea rost!), cu mențiunea (mea) că Lucian Vasilescu și Adela Pârvu au plecat înainte și (respectiv) venit după sesiunea de fotografiere! Postez aceasă întâlnire pe blog din simplul motiv că o consider un eveniment demn de râmas (și) în memoria noastră… electronică.
La mulți ani, Florin Codre!

sf ghe 2

sf ghe 16

sf ghe 14

sf ghe 11

sf ghe 3

sf ghe codre portret

sf ghe ciobanu portret

af ghe buduca portret

sf gh ioanes portret

sf ghe dora portret

sf ghe 1

 

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s