Home

Bunul simț, pentru mine, înseamnă viață liberă și curată, puterea de a empatiza cu vieți asemănătoare, darul de a iubi și de a ierta. Altfel spus, bunul simț este un înger zâmbitor așezat pe umărul meu drept.

Ne simțirea, pentru mine, înseamnă moarte ambulantă, înțepenire în peisaj, putrefacție sentimentală, ură și urâciune scrâșnită. Altfel spus, ne simțirea este un diavol încruntat, stând de-a călare pe umărul tău stâng.

Bunul simț, domnule Manolescu, ți-ar fi spus, spre exemplu, să-ți respecți colegii de breaslă și, după două mandate în fruntea USR, să te retragi, lăsând loc pentru venirea unui succesor, prin alegeri democratice.
Ne simțirea te-a împins să modifici statutul USR în așa fel încât să preiei funcția de conducere, în mod dictatorial, de câte ori vor dori mușchii drăcușorului tău.

Bunul simț, domnule Chifu, ar fi însemnat să nici nu participi la un Turnir de poezie organizat chiar de tine, din poziția de vicepreședinte al USR.
Ne simțirea te-a făcut nu numai să participi, dar să faci toate manevrele drăcușorului, încât să câștigi Turnirul, cu niște vresuri de nivel liceal, când în competiție se aflau poeți de talia lui Ioan Es Pop, Daniel Bănulescu sau Nicolae Prelipceanu.

Bunul simț, domnule Vosganian, ar fi decis imediat, fără ezitare, să te retragi din conducerea USR până îți rezolvi problemele de natură penală, pentru a nu aduce prejudicii de imagine breslei.
Ne simțirea te-a trimis la o emisiune televizată, unde drăcușorul îți punea pe limbă vorbe mincinoase despre legi, legalitate, competențe și contabilități.

Aplicați, stimați colegi scriitori, membri ai USR, cel două principii ale bunului simț și ne simțirii președinților de Filiale din care faceți parte, redactorilor șefi de la revistele literare sau Juriilor literare patronate de USR. Veți vedea că în spatele gardului postat aici se ascunde Iadul Literaturii Române.

Crititcul Nicolae Manolescu, fostul peședinte al USR, cel care se află la originea scandalului din Uniune

Crititcul Nicolae Manolescu, fostul peședinte al USR, sau ne simțirea de a vrea un al treilea mandat

Fostul vicepreședinte USRGabrial Chifu, omul cu telefoanele și amilurile de amenițare

Fostul vicepreședinte USR Gabriel Chifu, sau ne simțirea de a câstiga un concurs de poezie în fața lui Ioan Es Pop

Fostulprim-vicepreședinte Varujan Vosganian, un mare manipulator

Fostul prim-vicepreședinte Varujan Vosganian, sau ne simțirea de a rămâne în funcție, fiind anchetat de DIICOT

Gardul în spatele căruia se ascunde Iadul USR-Manolescu

Gardul în spatele căruia se ascunde, azi, Iadul USR-Manolescu

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s