Home

Prieteni, vă prezint cel de-al treilea volum cu versurile mele, tipărit de Gabi Cojocaru la Editura „grinta” din Cluj. Volumul cuprinde patru grupări distincte (Poeme din casa de lemn, Despre ce va să fie, Lady Winter, Zicerile lui Adamaru) şi se încheie cu o Autoparodie generată de nostalgia Terasei de la Muzeul Naţional al Literaturii Române. Este tipărit pe o hârtie specială (de ambalaj). Ilustraţiile interioare, precum şi imaginea de pe coperta 1 sunt reproduceri din catalogul sculptorului băcăuan Gheorghe Zărnescu. Punerea în pagină, alegerea fonturilor şi a corpului de literă, coperţile şi toată munca de prelucrare a imaginilor sunt făcute de prietenul Florin Iaru, căruia, încă o dată, îi mulţumesc. Ideea titlului şi textul de întâmpinare sunt opera lui Ioan Buduca, un alt prieten nepreţuit. În fine, dar nu în cele din urmă, cartea este sponsorizată de firma EcoKit, căreia îi suntem recunoscători pentru generozitate. Volumui este scos sub egida Asociaţiei Culturale „Direcţia 9”, în colecţia „Poezie Vie”, ambele coordonate de poetul Adrian Suciu, care, cu generozitate, m-a invitat sub aripa lui ocrotitoare. Aşadar, luaţi de citiţi!

Coperta 1 a volumului

Coperta 1 a volumului

Afişul de la prima lansare, în Bucureşti (vedeţi şi "propaganda" de pe FB!)

Afişul de la prima lansare, în Bucureşti (vedeţi şi „propaganda” de pe FB!)

Împreună cu Lucian Vasilescu (ce va zice vorbe despre volum la prima lansare, în Bucureşti şi cu Adrian Suciu (Sighetu Marmaţiei, 2013)

Împreună cu Lucian Vasilescu (ce va zice vorbe despre volum la prima lansare, în Bucureşti şi cu Adrian Suciu (Sighetu Marmaţiei, 2013)

Florin Iarul, prietenul care a construit volumul din punct de vedere tehnic. Poza e de pe vremea când Iaru... Înebunea şi-i părea rău!

Florin Iarul, prietenul care a construit volumul din punct de vedere tehnic. Poza e de pe vremea când Iaru… înebunea şi-i părea rău!

Ioan Buduca, omul care, la o plimbare pe străzile Clujului, mi-a ideea de titlu.

Ioan Buduca, omul care, la o plimbare pe străzile Clujului, mi-a ideea de titlu.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s